Os polos destinados ó engorde viven durante unhas seis semanas e entón son sacrificados. neste breve período de tempo medran rápido de pito a polo, grazas á alimentación especial que reciben. Se vivisen durante mais tempo baixo estas circunstancias, engordarían en exceso e isto provocaríalles a morte.
No momento de ser transportados ao matadoiro, son violentamente esmagados en gaiolas ou caixóns, con grande risco de rotura de as e patas. Baixo estas circunstancias tan estresantes son transportados ao matadoiro en camións semiabrertos, para evitar mais fracturas ós polos e para que non sangren, algúns matadoiros de aves utilizan correntes eléctricas de baixo voltaxe para aturdir ós polos. A carne destes pitos é vendida como carne de polo, o cal é un engano ademais dunha crueldade.
No momento de ser transportados ao matadoiro, son violentamente esmagados en gaiolas ou caixóns, con grande risco de rotura de as e patas. Baixo estas circunstancias tan estresantes son transportados ao matadoiro en camións semiabrertos, para evitar mais fracturas ós polos e para que non sangren, algúns matadoiros de aves utilizan correntes eléctricas de baixo voltaxe para aturdir ós polos. A carne destes pitos é vendida como carne de polo, o cal é un engano ademais dunha crueldade.
0 comentarios:
Publicar un comentario